Rit naar Huijbergen 17 maart met de C’s

Na een fantastische openingsrit was het nu tijd voor de jaarlijkse tourtocht naar Huijbergen.  We hadden een mooie groep van 7 personen die het weer trotseerden en vol goede moed (regenjackjes nog op de rug) op pad gingen.

Weer een prachtige tocht uitgezet door Jan, Henk en Cor binnendoor langs prachtige wegen door bossen richting Nispen, Essen, Huijbergen.

We waren nog maar net Effen uit toen de jackjes aanmoesten en de regen en forse wind op kop  getrotseerd moesten worden. Ondergetekende moet bekennen dat ze de hele tocht in de wielen heeft gehangen van de stoere mannen voor haar en niet de kop gepakt heeft.

Het was flink bikkelen vooral op de open stukken en een soort mountainbiken over de bospaadjes. Ook nog even een stop vanwege een lekke band bij Jolanda maar met hulp van Jan en Dick weer snel geplakt.

De aankomst bij de Kiekenhoeve was natuurlijk geweldig…de B’s zaten al op ons te wachten en wat smaken een kopje koffie en de boterhammen met Hesp of kaas dan geweldig! Een waar feestje.

De terugweg via Zundert verliep behalve nog een stop vanwege nogmaals een lekkeband bij jolanda  met de wind in de rug erg soepel.

De dames werden afgezet in Galder hetgeen het feestje natuurlijk compleet maakte.

Het was een prachtige dag waar flink gebikkeld is maar waar het zoals vanouds ontzettend gezellig was.

Dank Jan, Henk en Cor voor het uitzetten van een prachtige route!

We hebben wel wat C’s gemist?? Toch niet vanwege het slechte weer?!

 

Marjolein Kooijman

Scroll naar boven