Lid worden?

Ons lidmaatschap

Fietsen kan je altijd, je pakt je fiets en stapt op. Je kan gaan waar je wil en zolang je maar wil. Je bent van niemand afhankelijk en je kiest zelf de afstand en de snelheid. Maar….door je aan te sluiten bij een vereniging zal het fietsplezier op vele manieren alleen maar groter worden. Door je bij de Rouleurs aan te sluiten komt er zeker meer regelmaat in je fietsprestaties en zal er waarschijnlijk meer afwisseling in je tochten komen.

Momenteel hebben we een ledenstop, maar laat zeker weten dat je lid wilt worden. We hebben een wachtlijst en zodra er een plaats vrij komt, laten we dat onmiddellijk weten!

Voordelen NTFU lidmaatschap

Als toerfietsvereniging zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU) en zijn alle leden lid van de NTFU. Ze behartigen onze belangen en we zijn automatisch goed verzekerd tijdens alle tochten. Daarnaast ben je ook tijdens je eigen ritten verzekerd voor schade aan je fiets.

Naast de verzekering krijg je korting bij deelname aan tochten van andere bij de NTFU aangesloten verenigingen. Ook word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die onder de vlag van de NTFU georganiseerd worden. En dat zijn er veel.

Het lidmaatschap van de Rouleurs loopt vanaf 1 januari tot 1 januari het jaar daarop. De contributie wordt ieder jaar op de ledenvergadering vastgesteld.

Scroll naar boven