Lid worden?

Ons lidmaatschap

Fietsen kan je altijd, je pakt je fiets en stapt op. Je kan gaan waar je wil en zolang je maar wil. Je bent van niemand afhankelijk en je kiest zelf de afstand en de snelheid. Maar….door je aan te sluiten bij een vereniging zal het fietsplezier op vele manieren alleen maar groter worden. Door je bij de Rouleurs aan te sluiten komt er zeker meer regelmaat in je fietsprestaties en zal er waarschijnlijk meer afwisseling in je tochten komen.

 

Tijdens verenigingsactiviteiten dragen alle leden het Rouleurs tenue. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het draagt ook bij de aan het clubgevoel. Zo bedanken we onze sponsoren en zien ook andere weggebruikers dat we bij elkaar horen. Meer informatie over onze kleding vind je op deze pagina.

Benieuwd wie allemaal lid is bij de Rouleurs? Veel van onze leden zijn aangemeld bij onze Strava club!

Voordelen NTFU lidmaatschap

Als toerfietsvereniging zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU) en zijn alle leden lid van de NTFU. Ze behartigen onze belangen en we zijn automatisch goed verzekerd tijdens alle tochten. Daarnaast ben je ook tijdens je eigen ritten verzekerd voor schade aan je fiets.

Naast de verzekering krijg je korting bij deelname aan tochten van andere bij de NTFU aangesloten verenigingen. Ook word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die onder de vlag van de NTFU georganiseerd worden. En dat zijn er veel.

Het lidmaatschap van de Rouleurs loopt vanaf 1 januari tot 1 januari het jaar daarop. De contributie wordt ieder jaar op de ledenvergadering vastgesteld.

Scroll naar boven